Zákon
Povinnosti pestovateľa
Cenník
Služby
Príprava kvasu
Príprava suroviny (ovocia)
Príprava kvasu z ovocia
Priemerná doba kvasenia
Ako spoznáme ukončenie kvasenia?
Kontakt
Priemerná doba kvasenia
Priemerná doba kvasenia
PRIEMERNÁ
DOBA KVASENIA
Druh ovocia
Obsah cukru %
Priemerná doba kvasenia v týždňoch
Priem.výdatnosť zo 100kg ovocia / 52% alk.
slivky
18 – 22
8 – 10
9 – 10
čerešne
10 – 18
3 – 4
6 – 8
marhule
8 – 11
3 – 4
5 – 7
broskyne
8 – 10
3 – 4
4 – 6
jablká
10 – 15
8 – 10
6 – 9
hrušky
8 – 15
4 – 5
5 -8